// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Nicole Boyle Rødtnes: Zombie Zoo 1+2
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Nicole Boyle Rødtnes: Zombie Zoo 1+2

Skrevet af den 16. februar 2018 – 14:33Ingen kommentarer

En farlig zombie virus er brudt ud, og hovedpersonen Milo bliver spærret inde i den zoo, hvor hans far arbejder. Det var hvad jeg fortalte mine drenge, inden de kastede sig over Zombie Zoo bøgerne. For er der noget, der sælger bedre end blod og zombier, når man er mor til drenge?

I Zombie Zoo 1 Dødt dyr er Milo fanget med vennerne Samir og Afia i sin fars zoo. Zombierne har omringet bygningen, så de kan ikke gøre andet end at vente på hjælp. Milos far sætter dem til at fodre dyrene, og her opdager de, at den store hanløve Simba er død. Da de prøver at undersøge løven, finder de bidemærker. En zombie er trængt ind i zoo’en, og nu går jagten efter at finde den inden de 100 mennesker, der har søgt ly i zoo’en, bliver angrebet.

Milo, Samir og Afia må sammen kæmpe for deres liv, mens siderne flyver af sted alt for hurtigt, og historien ender alt for brat. Heldigvis har vi Zombie Zoo 2 De gale løver liggende og kan fortsætte med at læse.

Zombie Zoo 2 De gale løver starter med, at Milos far er blevet bidt i maven af en løve. Hunløverne er åbenbart gået amok, og er begyndt at angribe de mennesker, der har søgt tilflugt i zoo’en. Milo, Samir og Afia forsøger at slå løverne ihjel. Det er ikke nemt, for løverne er ikke sig selv. De har nemlig spist zombiehjerne.

Zombie Zoo 2 De gale løver slutter åbent som i Zombie Zoo 1 Dødt dyr, og mine drenge efterlyser straks den næste i serien. Det er fedt, når bøger fænger, og tiden forsvinder. Især for børn der synes, det at læse, er en straf. Zombie Zoo bøgerne er skrevet i samme stil som Zombiejæger bøgerne, med flotte farverige illustrationer og er med henholdsvis Lix 12 og 13.

Nicole Boyle Rødtnes: Zombie Zoo 1 Dødt dyr, Zombie Zoo 2 De gale løver, Forlaget Alvida, 50 og 43 sider, Lix 13 og 12, 2017

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.