// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Om Bogblogger.dk
Forside » Om Bogblogger.dk

Om Bogblogger.dk

Velkommen til bogblogger.dk – en dansk hjemmeside med boganmeldelser af skønlitteratur, krimier, klassikere, biografier, politiske bøger, noveller mv.

Vi anmelder bøger vi har lånt på biblioteket, bøger vi har stående i vores reoler og bøger vi modtager fra forlag. Man kan ikke købe en anmeldelse hos os. Alt er drevet frivilligt og ulønnet, der er ingen økonomi i vores site og dermed heller ingen annonceindtægter eller lignende. Der er alene tale om anmeldelse af bøger og litteraturformidling. Vores mission er at sprede læseglæde.

Bogblogger.dk drives af redaktør Jane Andersen i samarbejde med en række dygtige boganmeldere.

Information til forlag
Bogblogger.dk modtager gerne bøger og pressemeddelelser fra forlag og forfattere.

Send gerne en mail inden du sender en bog, så du er sikker på, at vi har tid til og interesse for udgivelsen. Vi sender selvfølgelig en mail til forlaget med link til vores anmeldelser, når de er udgivet på Bogblogger.dk. Husk at stemple anmeldereksemplarer med “anmeldereksemplar.”

Vi modtager mange bøger og beder jer om at sende direkte til adressen og ikke til en pakkeshop (vi kan ikke garantere at vi har tid til at hente dem).

For yderligere information om Bogblogger.dk og anmeldelser kontakt:

Jane Andersen Mail: jane@bogblogger.dk
Ederlandsvej 40
2730 Herlev

Bogbloggers anmeldere
Bogbloggers styrke er vores dygtige og alsidige anmeldere. De har hver deres interesser og favoritgenrer som de fokuserer på. Vi har ikke pt. brug for nye anmeldere. Hold øje på Bgblogger.dk – vi skal nok sige til, hvis vi får brug for dig.

Du kan læse om anmelderne her.

Bogblogger.dk er oprindeligt stiftet af Katrine Lester og Kasper Hyllested.