// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Om Bogblogger.dk
Forside » Om Bogblogger.dk

Om Bogblogger.dk

Velkommen til bogblogger.dk – en dansk hjemmeside med boganmeldelser af skønlitteratur, krimier, klassikere, biografier, politiske bøger, børnebøger og meget mere.

Vi anmelder bøger vi har lånt på biblioteket, bøger vi har stående i vores reoler og bøger vi modtager fra forlag og forfattere. Man kan ikke købe en anmeldelse hos os. Alt er drevet frivilligt, der er ingen økonomi i vores site og dermed heller ingen annonceindtægter eller lignende. Der er alene tale om anmeldelse af bøger.

Bogblogger.dk drives af redaktør Jane Andersen i samarbejde med en række dygtige boganmeldere.

Information til forlag og forfattere
Bogblogger.dk modtager meget gerne bøger og pressemeddelelser fra forlag og forfattere. Vi samarbejder allerede med størstedelen af de danske forlag, og hører altid gerne fra nye forlag og forfattere.

Da vi modtager mange bøger, har vi desværre ikke mulighed for at hente bøger på posthuset eller i en pakkeshop eller andre steder, hvorfor bøgerne bedes sendt med hjemmelevering med mindre andet aftales.

Vi bestræber os på at have anmeldelser klar til datoen for bogens udgivelse – og modtager meget gerne anmeldelseseksemplarer i god tid. Vi sender selvfølgelig en mail til forlaget med link til vores anmeldelser, når de er udgivet.

For yderligere information om Bogblogger.dk og anmeldelser kontakt:

Jane Andersen
Ederlandsvej 40
2730 Herlev
Mail: jane@bogblogger.dk

Uopfordrede bøger til anmeldelse
Vi modtager gerne uopfordret bøger til anmeldelse, men kan ikke garantere, at alle bøger bliver anmeldt. Kontakt gerne redaktør Jane Andersen pr. mail med vedhæftet pressemeddelelse eller link til en hjemmeside hvor vi kan læse mere om bøgerne, inden du sender eventuelle bøger til anmeldelse.

Bogblogger i tal
Bogblogger blev lanceret i foråret 2007 og har siden udgivet mere end 5.000 anmeldelser af aktuelle og ældre bøger. Hver dag året rundt kommer der nye anmeldelser på hjemmesiden fra bogbloggers anmeldere.

Hver måned besøges bogblogger af mere end 6.000 unikke besøgende, som ser mere end 20.000 sider med boganmeldelser.

Bogbloggers anmeldere
Bogbloggers styrke er vores dygtige og alsidige anmeldere. De har hver deres interesser og favoritgenrer som de fokuserer på. Vi har ikke pt. brug for nye anmeldere. Hold øje på bogblogger.dk – vi skal nok sige til, hvis vi får brug for dig.

Du kan læse om anmelderne her.

Har du kommentarer til de enkelte anmeldelser, så er du meget velkommen til at bruge kommentar-funktionen under hver boganmeldelse.

Bogblogger.dk er oprindeligt stiftet af Katrine Lester og Kasper Hyllested.


Få bogblogger.dk på mange måder
Bogblogger.dk kan også læses på en mobiltelefon eller PDA. Man skal blot benytte den sædvanlige adresse i den mobile enhed: bogblogger.dk.

Du kan følge Bogblogger.dk på Twitter: http://twitter.com/bogblogger_dk (@bogblogger_dk)

Du kan også følge os på Facebook og på Instagram, hvor vi skriver om endnu flere bøger og nyheder fra litteraturens verden.