// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Linwood Barclay: Begravede Hemmeligheder
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Spænding

Linwood Barclay: Begravede Hemmeligheder

Skrevet af den 30. oktober 2017 – 07:37Én kommentar

Er du til thrillere i Harlan Cobens stil, skal du læse Linwood Barclays nye bog. Historien bliver langsomt bygget op med små hints undervejs, og når du endelig tror, du har regnet den ud, ændrer den kurs.

Journalisten David Harwood har mistet sin kone, og han ser ingen anden udvej for at få mere tid til sin søn Ethan, end at tage et job på den lokale avis The Standard i sin hjemby Promise Falls. Der går dog ikke lang tid, før det går ned ad bakke. The Standard lukker, inden han når at starte, og de bliver nødt til at bo hos hans forældre. For at få tiden til at gå tager han hjem til sin kusine Marla, som er traumatiseret efter at have født et dødt spædbarn 10 måneder forinden. Her starter et kaos, han ikke havde ventet.

Marla står med et barn på armen. Hun hævder, at det lille barn er blevet givet til hende af en engel i hvidt. Der er blod på hendes hoveddør, og da David overtaler hende til at tage hen til den adresse, der står på nogle af barnets ting, får de sig noget af et chok. Der finder de Rosemary Gaynor, der er blevet stukket ihjel i sit køkken. Hendes næsten 1-årige søn Matthew er forsvundet. Er det Marla, der har stjålet barnet, og i forsøget stukket Rosemary ned? Eller er der virkelig en engel i hvidt, som har afleveret barnet til Marla?

David sætter jagten ind for at finde den rigtige morder og redde sin kusine fra fængselsstraf. En eftersøgning starter og afdækker langt værre ting, end han havde forestillet sig.

Begravede Hemmeligheder er en solid thriller med en stigende spændingskurve. Den indeholder alle de traditionelle personkarakteristika, man finder i amerikanske krimier, uden at være alt for blodig. Begravede Hemmeligheder er den første bog i Promise Falls triologien, og jeg ser frem til den næste.

Linwood Barclay: Begravede Hemmeligheder, Forlaget Jentas, 425 sider, august 2017

Én kommentar »

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.