// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Søren Skriver: På eventyr med Noller og Asra
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Søren Skriver: På eventyr med Noller og Asra

Skrevet af den 12. august 2017 – 06:13Ingen kommentarer

Søren Skriver var træt af det udvalg af børnebøger, der var til rådighed for hans børn, og valgte derfor at skrive sin egen. Det er han sluppet godt fra. På eventyr med Noller og Asra er en spændende og nem højtlæsningsbog for børn i 5-12 års alderen og andre barnlige sjæle.

Noller bor sammen med sin mor og lillesøster på 6. sal i et meget kedeligt højhus. Han har ingen venner, deler værelse med sin lillesøster og skal ALT for tidligt i seng. En aften banker det på hans vindue på 6.sal, og da han lukker vinduet op kommer en pige ind. Hun hedder Asra, har kulsort hår, og siger, at hun er kommet derhen på et flyvende tæppe.

Noller tror ikke sine egne øjne. Flyvende tæpper eksisterer jo ikke. Men snart begynder det ene eventyr efter det andet. Asra tager Noller med hen og besøge gamle nisser, sortnisser, prinsesser og andre væsener. Alle rejser sker, når Noller skal sove, og snart glæder han sig til, at hans mor siger han skal gå i seng. For det er dér, at Asra banker på ruden, og eventyret begynder.

På eventyr med Noller og Asra er en god højtlæsningsbog, men kan også læses af gode læsere i 2.-4. klasse. Kapitlerne er overkommelige, og den er nogenlunde nem at læse. Bogen er flot illustreret af Stine Frederiksen.

Søren Skriver: På eventyr med Noller og Asra, Forlaget Griffle, 155 sider, juni 2017

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.