// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Sarah Jio: Kærlig hilsen fra London
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Sarah Jio: Kærlig hilsen fra London

Skrevet af den 23. september 2022 – 06:39Ingen kommentarer

Valentina har arvet en boghandel og en lejlighed i London. Hun er selv født og opvokset i USA, men da hun er teenager rejser hendes mor fra familien og de har ikke haft kontakt siden. Nu er moren død og boghandlen og venter på Valentina.

Valentina elsker bøger, arbejder som bibliotekar og har en del følgere på sin bogblog. Hun griber chancen for at komme lidt væk, men ved ikke helt hvad hun skal forvente at finde i den del af morens historie som Valentina aldrig blev en del af.

Det viser sig, at det er en helt fantastisk boghandel, en charmerende lejlighed og de sødeste naboer der venter på Valentina. Så hendes skepsis må lige så langsomt vige for en ny og vigtig indsigt i morens historie.

Fortællingen udspiller sig i to spor og det fungerer rigtig godt. Valentina får bearbejdet sin sorg og lærer sig selv bedre at kende ved at dykke ned i morens livshistorie.

Og selv om de to aldrig får et forhold til hinanden, så får Valentina et nyt syn på kærlighed, familie og ikke mindst tilgivelse.

Det her er en af de rigtig fine feel goodbøger af Sarah Jio, der sælger bøger i hele verden. Dette er hendes femte bog på dansk og vi har tidligere anmeldt Alle blomsterne i Paris og Brombærvinter her på bogblogger.dk.

Sarah Jio bor i Seattle med sin mand og deres 3 sønner. Hun skriver hjertevarmt og meget charmerende.

Sarah Jio, Kærlig hilsen fra London, på dansk ved Birgitte Brix, 422 sider, 2022, Gads Forlag

Der er lukket for kommentarer.