// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Karin Heurlin: Olgas hemmelige corona-dagbog
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Karin Heurlin: Olgas hemmelige corona-dagbog

Skrevet af den 29. august 2020 – 05:42Ingen kommentarer

Der er nok nogen, der er ved at være lidt træt af at høre om Corona, men i Olgas hemmelige Corona-dagbog handler det heldigvis mere om Olga end om Corona.

Olga er 12 år gammel og synes ikke altid det er så sjovt at være lukket inde derhjemme med familien. Olgas mor synger Kim Larsen sange ud af vinduet med de andre i gaden, hun går rundt i det samme nattøj i dagevis og er en af dem, der faktisk har hamstret toiletpapir.

Olga skriver dagbog om livet derhjemme, om storesøsteren der er ulykkelig forelsket og om hvorfor hun lige pludselig godt gider lufte familiens hund, for det kunne jo være, at hun mødte den pæne dreng med den hvide hund. Han lufter også sin hund i parken og er altså ret sød at snakke med, selv på to meters afstand.

Dagbogen er skrevet af Karin Heurlin, der er journalist og forfatter. Under nedlukningen skrev Karin Olgas hemmelige Corona-dagbog på sin hjemmeside. Mange børn og unge var begejstrede for et nyt afsnit hver dag og med en god portion humor rammer forfatteren også plet i forhold til den følelse mange børn og unge gik rundt med i den periode.

Det har været et forår vi ikke lige glemmer og for os alle vil det være en del af vores historie, der rummer både bekymring, men også gode stunder og en følelse af sammenhold, og sådan har Olga det også.

Af samme forfatter har vi anmeldt romanerne Syv år efter og Inden du går – vil du så ikke blive lidt længere. En anden forfatter har valgt at skrive digte under corona og hendes digtsamling I dag skal vi ikke dø, har vi også anmeldt.

Karin Heurlin, Olgas hemmelige Corona-dagbog, Forlaget Grønningen, juli 2020, 120 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.