// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Karin Heurlin: Inden du går – vil du så ikke blive lidt længere
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Karin Heurlin: Inden du går – vil du så ikke blive lidt længere

Skrevet af den 3. november 2017 – 19:39Én kommentar

Hvordan kan man være en god mor, når man vælger sin egen lykke fremfor sine børns? Hvordan kan man retfærdiggøre de glimt af lykke, der er med en ny mand, når sorgen står malet i ansigtet på de små, hvis liv man netop har rystet? Karin Heurlin skriver, så tiden forsvinder. Om ikke at være lykkelig i det perfekte glansbillede og om at turde tage konsekvensen af det.

Gry er gået fra sin smarte ejendomsmæglermand, og skal starte et nyt liv som alenemor i en alt for lille lejlighed med savsmuldstapet på væggene. Hun får hjælp af sine forældre, som er mere bange for hendes fremtid, end hun selv er, og så møder hun Claudia, som har en løsning på det meste.

Vi følger Gry i de værste måneder af hendes liv. Hendes store indtag af dürumruller, for hvordan kan hun lave mad kun til sig selv? Hendes søgen efter den store kærlighed, gerne én med store hænder, og som ikke kalder sine børn for prinser og prinsesser.
Firmafester, hvor alle hendes hæmninger er forsvundet, og som ender med nogle ret pinlige episoder. Hele hendes liv er et virvar af følelser, alt imens hun prøver at tilgive sig selv, at hun splittede familien i to.

Inden du går – vil du så ikke blive lidt længere er en enestående skilsmissefortælling. Alt det pinlige, al usikkerheden, sorgen og det forbudte i at nyde en pause fra sine børn, bliver beskrevet så levende og morsomt, at jeg nød at læse bogen. Forbered dig på en del tårer, men mest af alt en følelse af ikke at være alene. Karin Heurlin blev selv skilt i 2012. Bogen er fiktion, men er inspireret af hendes egen historie.

Karin Heurlin: Inden du går – vil du så ikke blive lidt længere, People’s Press, 359 sider, september 2017

Én kommentar »

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.