// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Stav Sherez: Skjulte spor
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi

Stav Sherez: Skjulte spor

Skrevet af den 25. juni 2020 – 06:44Ingen kommentarer

Hvad nu hvis du ikke er alene, selvom du sidder alene i dit hjem. Hvad hvis der alligevel er en, der følger med i alt, hvad du foretager dig? Er du sikker på, at din computers kamera er slukket, selv når du ikke bruger den? I skjulte spor tager Stav Sherez os med ind i en verden af internetstalking og en besættelse, du aldrig ville kunne forestille dig.

En febrilsk og skræmt ung kvinde møder op på politistationen og hævder, at hendes veninde Anna er blevet bortført, og at bortføreren vil komme tilbage efter hende selv. Politiassistent Geneva Miller erfarer hurtigt, at den unge kvinde kaldet Madison er påvirket af stoffer og sender hende hjem, uden at gøre meget andet end at aflægge en rapport. Ikke længe efter bliver liget af en ung kvinde fundet, og Politikommissær Jack Carrigan og Miller får sagen. Kvinden er myrdet på en måde, der ligner et ritual, og med rituelle mord er der som regel en seriemorder på spil.

Efter nogen tid går det op for Miller, at den myrdede kvinde er Anna, så Madisons historie var sand. De finder frem til det hostel i Bayswater, hvor kvinderne delte værelse, men Madison er allerede rejst. Miller er overbevist om, at morderen ikke er færdig, og hun begynder at grave i Annas fortid for at finde frem til, hvad der ændrede sig for den selvsikre Anna i perioden op til hendes grufulde død.

Samtidig med at de to efterforskere er under stort tidspres, bliver Carrigan selv efterforsket efter en sag med en brand i et lille kloster, der dræbte ti nonner. Han er under max pres fra alle sider, da han bliver truet med fængsel, samtidig med at han vil gøre alt for at beskytte sine ansatte fra at ryge med i faldet.

Jeg synes, at Stav Sherez’ bøger bliver bedre og bedre. Denne tredje bog i serien om de to enspændere Carrigan og Miller tager fat på et yderst interessant emne som internetstalking og hele det sorte marked for dette. Jeg fandt historien om et forum for digital stalking og psykisk terror virkelig skræmmende, men samtidig yderst aktuelt i en tid, hvor alt bliver delt og lagt til skue for alle og enhver. Derudover skete der omsider noget mellem Carrigan og Miller, som jeg håber på udvikler sig i næste bog. Så kom nu med den næste bog fra Stav Sherez – jeg kan ikke vente!

Læs også vores anmeldelser af Stav Sherez: Mørk hævn og Stav Sherez: Elleve dage

Stav Sherez: Skjulte spor, Forlaget Jentas, Oversat af Peter Carstens, 400 sider, maj 2020

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.