// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Nicole Boyle Rødtnes: Lys og mørke 1+2+3
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog, Fantasy

Nicole Boyle Rødtnes: Lys og mørke 1+2+3

Skrevet af den 5. maj 2020 – 05:42Ingen kommentarer

Har du et barn, der elsker fantasy-historier, men som har svært ved selv at læse de bøger, der allerede er på markedet, skal du se med her. Nicole Boyle Rødtnes’ nye serie Lys og mørke, som er en del af Alvildas letlæste Stjernebøger, er målrettet selvlæsende børn mellem 7 og 10 år, og de er så spændende, at det ikke bliver svært at få gang i en masse gode læs-selv timer.

Serien handler om pigen Olivia, som bliver udvalgt til at være lysets vogter af en mystisk kvinde. Det er ikke noget, hun selv ønsker at være, men hun har intet valg. Den mystiske kvinde giver hende en ring, som hun kan benytte til at påkalde sig åndedyr, hvis hun er i fare.

Og der går ikke længe, før Olivia må benytte sig af sin ring. Hendes ven Oscar har fået et rivemærke på sin kind af mørkets herre. Nu kan han mærke mørkets ånder, og sammen med Olivia beslutter han sig for, at de må jage den, som er efter ham – inden han bliver tabt til mørket.

Har du ikke før læst nogen af Nicole Boyle Rødtnes’ bøger, kan du godt glæde dig. Hun er virkelig god til at skabe spændende historier for den målgruppe, hun skriver til, om det så er til de små, teens eller Young Adults. Det, der kendetegner dem alle, er, at de har et godt sprog, der både egner sig perfekt til højtlæsning og til unge læsere, der ville opgive bogen, hvis sproget var alt for kringlet. Derfor er én ting sikkert; vi er meget begejstrede for hendes bøger i min husstand – store som små.

Alle tre bøger er mellem 41-48 sider, og så er de flot illustreret af Tina Burholt.

Nicole Boyle Rødtnes: Lys og mørke 1+2+3, Alvilda, 41-48 sider, februar 2020

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.