// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Steen Harvig: A.R.
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Videnskab

Forside » Krimi

Steen Harvig: A.R.

Skrevet af den 11. juni 2018 – 07:48Ingen kommentarer

En mystisk kvinde, en kendt arkitekt og en velbevaret hemmelighed, der pludselig kommer frem i lyset. Steen Harvig spiller på alle tangenter i sin nyeste krimi A.R., hvor politiassistent Morten Krag igen må prøve at opklare en nærmest umulig sag.

En sen aften på vej hjem fra jobbet til sit sommerhus på Røsnæs, er en mand ved at køre en kvinde ned. Hun vakler skrigende rundt midt på vejen, fuldkommen apatisk og i chok. Han ender med at køre hende hjem til sit sommerhus for derefter at tilkalde politi og ambulance. Hun er ikke til at komme i kontakt med, og det hele virker mystisk. Hvem er den smukke kvinde, og hvad har hun været udsat for?

Politiassistent Morten Krag og hans kollega Carl bliver sat på sagen. De finder ud af, at kvinden er en kendt arkitekt og begynder at undersøge, hvad hun foretog sig alene i Røsnæs. Hvad de umiddelbart mener bare er en rutineopgave, viser sig at være starten på en kæde af overfald og mord, som alle peger tilbage på kvinden. Er hun så uskyldig som de umiddelbart tror, eller er der en forfærdelig hemmelighed gemt bag hendes smukke og kolde facade?

Jeg er begejstret for de her korte krimier skrevet af danske forfattere. Indholdet er interessant, velskrevet og ikke med urealistisk mange bizarre mord. A.R. indeholder en masse markante karakterer, som bliver kædet sammen én for én, efterhånden som historien folder sig ud. Der bliver ikke dvælet i lange personlige beskrivelser af karaktererne, men samtidig får man som læser en god fornemmelse for, hvem det er, man har med at gøre. Steen Harvig har en god skrivestil, og jeg var grebet af historien fra start til slut.

A.R. er den 7. bog i række af krimier med politiassistent Morten Krag. Hvert bind er en selvstændigt og afsluttet del. Vi har også anmeldt Manden der vendte tilbage og Begær af samme forfatter.

Steen Harvig: A.R, Trykværtet, 233 sider, marts 2018

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.