// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Lee Child: Rent Personligt
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Spænding

Lee Child: Rent Personligt

Skrevet af den 27. februar 2018 – 07:25Ingen kommentarer

Så er der endnu engang action for alle pengene i den nye Jack Reacher-bog Rent Personligt. Det er en af de virkelig gode i serien, fyldt med tør humor og til en forandring ikke en, der foregår i en lille amerikansk udørk, men i forskellige europæiske storbyer.

Reacher bliver sendt til Paris og London, da en snigskytte, han tidligere har fået fængslet for mord, nu er løsladt og formodes at stå bag et mislykket attentat mod den franske præsident i Paris. Han er i selskab med en smuk kvinde, Casey Nice, og vanen tro går han sine egne vegne. Denne gang ikke til Reachers øverstbefalendes ærgrelse, for det gælder om at finde attentatmanden, inden han slår til mod G8-topmødet i London, som menes at være hans næste mål.

Reacher og Nice tager til London, men det står hurtigt klart, at der er mange i byen, der ikke ønsker, at de skal finde attentatmanden. Han får nemlig hjælp af den londonske underverden, og det går langsomt op for Reacher, at alt måske ikke er, som det ser ud til ved første øjekast.

Reacher lever efter devisen slå først, spørg bagefter, hvilket sikrer masser af action gennem hele bogen. Derudover er der flere sjove karakterer med, som er noget anderledes, end hvad vi er vant til at se. Både engelske gangstere, russiske agenter, snigskytter og andre påfaldende personligheder. Er du fan af Lee Childs actionhelt, kan du glæde dig til denne.

Læs også gerne anmeldelse af samme forfatters Ingen vej tilbage og Den rette mand.

Lee Child: Rent Personligt, Forlaget Jentas, 398 sider, august 2017

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.