// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Lee Child: Ingen vej tilbage
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi

Lee Child: Ingen vej tilbage

Skrevet af den 8. januar 2018 – 15:29Ingen kommentarer

Det siges, at der bliver købt en Jack Reacher bog hvert fjerde sekund et sted i verden. Med over 20 i serien kan det ikke være helt ved siden af. Ingen vej tilbage er den 18. bog i serien om Jack Reacher, og her vender han igen tilbage som den hårdtslående actionhelt, vi kender.

Reacher tager tilbage til sit gamle hovedkvarter for militærpolitiets 110. specialenhed, der er det tætteste på et hjem, han nogensinde har haft. Han har rejst tværs over landet for at møde enhedens nye kommandoofficer, major Susan Turner, men i stedet for major Turner er det eneste, der venter ham en seksten år gammel mordanklage og en tvungen genindkaldelse til hæren.

Major Turner sidder fængslet på baggrund af tilsyneladende falske anklager. Reacher er ikke typen, der forsvinder når der opstår ballade, men han stikker af sammen med Turner for at finde sandheden, og for at rense deres navne. Han bliver imidlertid forfulgt af både hæren, FBI, det lokale politi og fire uidentificerede bøller, hvilket ikke gør hans mission nemmere.

Bogen er en klassisk Jack Reacher bog. Han er snu og regner sammenhænge ud, som andre ikke ser. Han tæver en masse banditter, som har fortjent det. Han samarbejder med en smuk kvinde, og når det hele bliver kædet smukt sammen til sidst, er bogens slutning åben, og man ved kun, at der venter et nyt hæsblæsende eventyr forude.

Læs også anmeldelse af samme forfatters bog Den rette mand.

Lee Child: Ingen vej tilbage, Forlaget Jentas, 422 sider, maj 2017

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.