// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Siri Pettersen: Råddenskab (Ravneringene 2)
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Fantasy

Siri Pettersen: Råddenskab (Ravneringene 2)

Skrevet af den 28. oktober 2016 – 07:49Ingen kommentarer

Hirka er landet i en anden verden – vores verden, for at være helt specifik – og det er ikke helt nemt, når man ikke taler sproget og aldrig før er stødt på biler, telefoner, kreditkort, osv. Heller ikke selvom alle er haleløse ligesom hende selv, og hun derfor nu er blandt sine egne.

Men selvom savnet efter Ymslanda og ikke mindst efter Rime er stort, så føler hun alt i alt, at hun gjorde det rette ved at forlade det hele og gå gennem ravneringene. Men hendes fjende, som styrede slaget i Ymslanda i første bog, er i samme verden som Hirka, og snart er hun jaget vildt. Hendes eneste allierede er en menneskejæger, som har prøvet at slå hende ihjel, og en ligfødt, som hun ikke stoler på.

I mellemtiden forsøger Rime at finde sig til rette i sin nye position som øverste leder i Ymslanda, men han har mange fjender, og han kan ikke slå tanken om at finde Hirka igen ud af hovedet. Det leder ham ind på en meget mørk sti, som kan få katastrofale følger for dem alle.

Råddenskab er anden bog i serien om Hirka og ravneringene, og den holder spændingen fra start til slut, ligesom sin forgænger. Vi finder ud af, hvem Hirka er og hvor hun kommer fra, og hvordan hun er endt i midten af hele denne redelighed. Vi får også historien om ravneringene og hvordan de er blevet brugt, og hvorfor evnen er stærk i Ymslanda men ikke findes hos de haleløse.

Nu mangler kun tredje og afsluttende bind i serien om ravneringene, og hvis forfatteren holder niveauet, kan det ikke blive andet end spændende!

Siri Pettersen, Råddenskab (Ravneringene 2), Høst & Søn, 2016, 468 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.