// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Benni Bødker: Zombiecity 1-4
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog

Benni Bødker: Zombiecity 1-4

Skrevet af den 24. april 2014 – 13:49Ingen kommentarer

Verden er gået under. Efter den store eksplosion er der kun børn tilbage, de voksne er alle blevet til zombier. Zombier der ikke kan vente med at sætte tænderne i deres børn!

I Zombie city følger vi drengen Chris, der er en overlever. Før den store eksplosion levede han i slummen. Nu lever han hvor han kan finde mad. Han kæmper konstant for at undgå at blive spist af zombierne eller dræbt ved en fejl af de andre overlevende børn, men mest af alt, så søger han efter et sted hvor Zombierne ikke kan nå ham. Findes de levendes land eller er det bare en drøm der holder håbet i live?

Bøgerne er sprængfyldt med zombieuhygge og ubehaget krydres af alle de ubehagelig valg Chris presses ud i. Skal man ofre de andre for selv at overleve? Eller skal man sætte livet på spil for at frelse andre, der måske alligevel snart dør? Svarene må du selv læse dig til.

Zombie city er letlæst, men uegnet for børn og voksne med sarte nerver, for der er ingen censur på vold, blod og rådne tarme, når Benni Bødker smider tøjlerne på sit eget forlag Corto.

Zombierne er blændende godt tegnet af Simon Bukhave, der formår at levere en streg, der både er enkel og samtidigt meget levende. Zombie city kunne lige så godt være en undergrundstegneserie fra en af de små amerikanske forlag, men det er den heldigvis ikke, for så ville det nok ikke være en bogserie, som du kunne finde på de fleste danske biblioteker.

Benni Bødker. Zombiecity 1-4. Illustreret af Simon Bukhave. Forlaget Corto. 48 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.