// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Giv en god krimi til jul! Årets julegaveinspiration på bogblogger.dk
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Videnskab

Forside » Gaveide, Krimi

Giv en god krimi til jul! Årets julegaveinspiration på bogblogger.dk

Skrevet af den 1. december 2012 – 07:56Ingen kommentarer

Det kan være svært at navigere i det kæmpe store krimiudvalg. Vil du give en krimifan en rigtig god læseoplevelse, er her et par forskellige bud samlet af boganmelder Krista Hampe Thorn:

John Verdon: Luk øjnene

John Verdons gåder er lige sagen for enhver krimifan.

Hans bøger er spændende fra ende til anden og man skal være aldeles skarp for at afsløre plottet før forfatteren giver lov.

En rigtig god udfordring for krimifans med masser af detaljer og kringelkroge. Luk øjnene er en god psykologisk thiller, som nemt kan stjæle opmærksomheden fra nisser og gran i juleferien.

Læs hele anmeldelsen her

S. J. Bolton: Rødt lys stop

Rødt lys stop har Englands mest berygtede massemorder, Jack the Ripper som omdrejningspunkt og et par hundrede år efter er der muligvis en copycat på spil.

S. J. Bolton tager fusen på dig hver gang. Hun kan virkelig sit kram inden for krimigenren og selvom man tror, man har regnet den ud, så har man det bare slet ikke.

Det er en bog, der er svær at lægge fra sig!

Læs hele anmeldelsen her

Håkan Nesser: Slagteren fra Lille Burma

Håkan Nesser repræsenterer en anden stil – lidt mindre action og blod, men godt gedigent opklaringsarbejde uden mystiske krumspring. Jeg vil tillade mig at kalde Håkan Nesser for lidt mere sofistikeret end hans masseproducerende, kommercielle svenske kollegaer. Han har mere på hjerte.

Denne bog er således til ”next level” krimifans, der ønsker lidt mindre smæk for skillingen, men en større læseoplevelse.

Læs hele anmeldelsen her

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.