// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Sabine Lemire: 365 ting, du kan lave med dit barn
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Hobby

Sabine Lemire: 365 ting, du kan lave med dit barn

Skrevet af den 30. maj 2012 – 20:07Ingen kommentarer

Børn elsker at være kreative og de kan få de mest fantastiske ting ud af en bunke skrammel, lidt maling og små dimser, der egentlig skulle være smidt ud.

Sidder du som voksen og er tom for idéer til, hvad I nu skal trylle frem, så fortvivl ikke, i dag udkommer Sabine Lemires bog: ”365 ting, du kan lave med dit barn”.

Meget ambitiøst, men også virkelig inspirerende. En lille tyk bog med fine fotos og fyldt til randen med kreative sysler i mange forskellige sværhedsgrader og tilpasset de forskellige årstider.
Her er klassikere som kastanjedyr, appelsiner med nelliker og perleplader, men hvad med at prøve noget nyt: en iglo af sukker, hjemmlavede sæbebobler eller selv være med til at designe wall stickers, print på blusen, hårbøjler eller en sød mumie af garn.

I bogen finder du også søde idéer til lækkerier der kan laves med børn: fine muffins, pandekager med sirup, limonade, arme riddere og meget mere.

Jeg er vild med de lidt skæve indslag som fx den fine luftballon af papmache, den yndige tandfe og uglepyjamasposen syet i filt.
Her er lidt af det hele – for store og små og jeg tør næsten ikke vise bogen til min datter på 4 ½ for hun vil elske at afprøve samtlige 365 idéer inden weekenden.

Sabine Lemire er uddannet designer og arbejder nu som stylist på forskellige magasiner. Hun er mor til fire børn og har tidligere udgivet Barnets bog, Ord for de små, og Fødselsdagsbogen.

365 ting, du kan lave med dit barn, Sabine Lemire, Lindhardt og Ringhof, 392 sider, 2012