// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Crawford m.fl.: Ad mørke stier
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog

Crawford m.fl.: Ad mørke stier

Skrevet af den 6. april 2011 – 20:26Ingen kommentarer

”Kom tilbage med den hvalros´ tænder, eller kom ikke tilbage overhovedet.” Nicole Boyle Rødtness bidrager med en fin novelle om drengen, der bliver til en hvalros, også Beatrix M. G. Nielsen leverer en velskrevet historie om Kejserens vagter, der ofrer deres eget liv, men mest fantastisk er Bjarke Shjødt Larsen´s fortælling om pigen, der bliver skovmandens brud.

Ad Mørke Stier er en fantasy novellesamling, hvor alle historierne foregår i landet Tharos. Det er en lækker detalje, at der er oplysninger på novellernes personer, så de kan bruges i spillet Ulvevinter. Samlet er novellesamlingen en pose blandede bolcher, hvor der både er velsmagende bidrag og andre der godt måtte smage af mere.

Ad Mørke Stier. Ulvevinter-skrøner fra Tharos. Andreas Markert, Beatrix M. G. Nielsen, Bjarke Schjødt Larsen, Nicole Boyle Rødtnes, Peter Buch Mortensen og Samantha D. Crawford. Rollespils forlaget. 124 sider. 2011.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.