// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser p√• nettet » Patti Smith: Dagenes bog
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Coffee Table-bog, Opslagsv√¶rk

Patti Smith: Dagenes bog

Skrevet af den 25. januar 2023 – 06:22Ingen kommentarer

S√• er der nyt til alle Patti Smith-fans! Dagenes bog er en helt igennem √¶stetisk visuel dagbog, der l√łber et helt √•r med 366 billeder og tekster fra Patti Smiths afh√¶ngighedsskabende Instagram.

Det startede uden en plan i 2018 med et billede af Patti Smiths h√•nd og teksten ‚ÄôHej alle sammen!‚Äô og fortsatte med daglige opslag med nye billeder og billeder fra gemmerne af alt fra hendes daglige kaffe, de b√łger, hun l√¶ser, til rejser rundt i verden, hvor hun √¶rer sine yndlingsforfattere, kunstnere, musikere og offentlige personer.

Og ja, jeg f√łlger Patti Smith p√• Instagram og kan lige s√• vel som at l√¶se denne bog l√¶se hendes opslag online ‚Äď men der er bare ikke noget som at sidde med denne bog i h√•nden og langsomt bladre igennem siderne og dv√¶le ved Patti Smiths korte tekster om stort og sm√•t. Betragte hendes interessante og smukke fotografier, hvoraf nogle er l√•nte og andre taget med hendes Polaroid Land Camera 250. Det kan alts√• noget, og derfor m√• du ikke g√• udenom Dagenes bog. Den er perfekt som en lille opslagsdagbog, du kan l√¶se hver dag, eller som en fin gave til en god ven.

L√¶s ogs√• vores anmeldelser af Patti Smith: Abens √•r og Patti Smith: Hengiven ‚Äď om at skrive

Patti Smith: Dagenes bog, Forlaget Klim, oversat af Kira Skov, 396 sider, december 2022

Der er lukket for kommentarer.