// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Hans Davidsen-Nielsen: Spion blandt venner
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Politik & debat, Samfund

Hans Davidsen-Nielsen: Spion blandt venner

Skrevet af den 10. oktober 2022 – 04:37Ingen kommentarer

Endnu inden sagen har fundet sin afslutning, så er den første bog om sagen om Forsvarets Efterretningstjeneste på gaden. Det er Politiken-journalisten Hans Davidsen-Nielsen, der opsummerer alt det hans egen avis og andre medier har skrevet om sagen de sidste godt to år. Der kommer også flere detaljer på, men nogen egentlige nye afsløringer er der ikke tale om.

Det gør dog heller ikke noget. For der er blevet skrevet rigtig meget om sagen. Og der er mange nuancer og elementer i sagen. Det er derfor særdeles nyttigt at få det hele summeret op og samlet ét sted.

Samtidig kommer der som sagt nye detaljer til delelementerne i den komplekse sag.

Selvfølgelig gør der det. For Hans Davidsen-Nielsen er den journalist i Danmark, der i nyere tid har skrevet mest om landets to efterretningstjenester. Et utal af artikler, to fagbøger og to romaner. De i alt fire bøger er anmeldt her, her, her og her. Derfor har han selvfølgelig gravet lidt ekstra godt frem til os.

Hvis man kun har fulgt sporadisk med i sagen, så er det her bogen, man skal læse. Det er det også, hvis man har fulgt sagen tæt. For der er sket så meget og der har været skrevet så meget, at det er godt at få det genopfrisket.

Hans Davidsen-Nielsen: Spion blandt venner. Gyldendal, 2022. 255 sider.

Der er lukket for kommentarer.