// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Lori Nelson Spielman: Søstrene fra Toscana
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Lori Nelson Spielman: Søstrene fra Toscana

Skrevet af den 15. januar 2021 – 05:11Ingen kommentarer

I familiens bageri i Brooklyn har Emilie travlt. Hun arbejder sammen med Nonna Rosa, sin far og storesøster Daria. Bageriet er skabt af Emilies morfar tilbage i 1959 og familien går meget op at holde fast i de italienske traditioner.

Med til den italienske baggrund hører også en familieforbandelse, hvor ingen andenfødte døtre i familien Fontana nogensinde har fundet varig kærlighed. Emilie er den andenfødte datter i familien.

Selvom Emilie ikke tror på forbandelsen, har hun mere eller mindre affundet sig med sin skæbne om aldrig at blive gift. Hun har en lille lejlighed, en kat og jobbet i familiens bageri. Så da gamle tante Poppy inviterer Emilie og kusine Lucy med på en fødselsdagsrejse til Italien, er hendes første indskydelse at sige nej.

Nonna Rosa har slået hånden af Poppy og Emilie ønsker ikke at smide mere brænde på bålet med familiestridigheder. Men Poppy har planen klar. Hun har et rejseprogram der starter i Venedig, over Toscana og videre ud til Amalfikysten, hvor Poppy skal fejre sin 80 års fødselsdag og på trappen op til katedralen i Ravello skal hun mødes med sit livs kærlighed.

De tre kvinder tager afsted til Italien og undervejs dukker der gamle familiehemmeligheder op og familieforbandelsen udfordres undervejs.

Emilie får lidt afstand til familien hjemme i Brooklyn og får livet sat lidt i perspektiv og da hun lærer både Poppy og Lucy bedre at kende, finder hun også svar på sine egne spørgsmål og måske bryde forbandelsen.

Lori Nelson Spielman skriver skønt og levende om disse herlige kvinder. Italien folder sig rigtig ud og det er lige før man kan dufte Toscana. Lori Nelson Spielman har skrevet flere bestseller romaner, der er udgivet i mere end tredive lande. Bogen er oversat af Betty Frank Simonsen.

Lori Nelson Spielman, Søstrene fra Toscana, People´s Press, 360 sider, 2020

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.