// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Ginger Scott: Den pige jeg var
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman, Young adult

Ginger Scott: Den pige jeg var

Skrevet af den 28. november 2020 – 05:46Ingen kommentarer

Denne her YA-serie må simpelthen være årets must-have inden for sin genre. Kærlighed, intriger, venskab og eksistentielle kriser – vi får det hele i Ginger Scotts McConnell-trilogi, som handler om tre unge kvinder, der deler værelse og studerer på McConnell College.

18-årige Paige Owens har altid været skolens populære pige, og så er hun Cass’ tvillingesøster. Paige er smuk, arrogant, temmelig selvoptaget og elsker at være midtpunkt. Faktisk noget af en modsætning til Cass, som gør alt for ikke at tiltrække sig opmærksomhed. Men er det nu også den fulde sandhed om Paige? For under overfladen er der langt mere end blot hendes uopnåelige hjerteløse fremtoning og smukke ydre, og Paige er bestemt ikke en person, der deler meget om sig selv eller beder om hjælp, hvis hun har brug for det. Og lige nu har hun faktisk brug for hjælp.

Paige har gjort noget utilgiveligt i en god sags tjeneste. Hun har taget kompromitterende billeder af skolens dronning, den rige og meget populære Chandra, til en fest for at hævne sin søster, og Paige står til at blive smidt ud af Delta House. Men det er ikke det værste. En sexvideo af Paige florerer nu på nettet, og Paige er ikke på talefod med sin søster. Aldrig før har hun følt sig så alene. Men så er der ham den lidt ældre fyr Houston fra den lokale købmand. Ham, der ser noget i Paige, som selv ikke hendes søster kan få øje på. Ham, som på ingen måde er den perfekte fyr, Paige vil ses med – eller er han?

’Den pige jeg var’ er tredje og sidste del af McConnell-trilogien, og selvom Ginger Scott på kryptisk vis løfter sløret for en eventuel efterfølger, kan jeg ikke undgå at føle mig lidt trist over ikke at høre mere om Rowe, Cass og Paige. Paige var nok den karakter i serien, jeg allerbedst kunne lide. Hendes hårde ydre og konstante trang til ikke at vise sine skrøbelige sider gav noget helt særligt til bogen. Det må helt sikkert være noget mange unge kan spejle sig i, i en verden hvor det ydre betyder så ekstremt meget. Har du en teenager i huset, som mangler en virkelig god læseoplevelse, er denne serie et oplagt valg, og så kan du jo selv læse den efterfølgende.

Læs også vores anmeldelser af Grib mig og Dig og alt derefter

Ginger Scott: Den pige jeg var, Palatium Books, oversat af Mette Wigh Tvermoes, 304 sider, udkom 23. november 2020

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.