// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Ginger Scott: Grib mig
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman, Young adult

Ginger Scott: Grib mig

Skrevet af den 22. oktober 2020 – 06:00Ingen kommentarer

Kærlighed, college og en tragedie, der har ændret alt for en ung kvinde. Grib mig er den første selvstændige bog i YA-trilogien McConnell, som handler om en flok unge mennesker, der går på McConnell College, hvor de studerer, dyrker elitesport og ikke mindst forelsker sig.

Rowe er netop startet på McConnell – 1600 km væk fra sit barndomshjem. Hvad der på et tidspunkt føltes som en modig beslutning i valg af college så lang væk hjemmefra, er allerede fra første skridt på stedet forvandlet til en nervepirrende oplevelse. Rowe føler sig ikke klar overhovedet. Ikke efter det der skete to år forinden, som har efterladt hende med den vildeste angst. Hendes tanker er fulde af skyldfølelse over, at hun selv har mulighed for at læse videre, at livet går videre for hende – selvom det ikke er muligt for en særlig person, hun har tæt på sit hjerte.

Allerede den første dag på campus render Rowe ind i skolens baseballstjerne Nate Preeter, der er lidt af en steg. Faktisk kan hun ikke forstå, hvorfor han overhovedet lægger mærke til hende, men Nate er lige så tiltrukket af den stille, indadvendte Rowe, som hun er af ham. Faktisk har Nate og Nates bror og bofælle Ty noget af et ry som nogle værre festaber, men mødet med Rowe ændrer Nate. Hans eneste mål er nu at være der for Rowe og hjælpe hende med det, hun har det svært med. Spørgsmålet er bare, om hun er i stand til være noget for nogen overhovedet.

Grib mig er en virkelig fin og letlæst YA-roman, som beskæftiger sig med nogle ret interessante emner. Den har faktisk alt, hvad der kendetegner en god roman, med en rigtig fin balance mellem humor og alvor, kærlighed og drama. Så mangler du lidt læsestof til din store teenager derhjemme, som du også selv kan kaste dig over, er Grib mig et oplagt valg. Faktisk rørte den mig lige så meget som nogle af Jojo Moyes romaner, og det siger jo en del!

Ginger Scott: Grib mig, Palatium Books, oversat af K.L. Berger, 304 sider, oktober 2019

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.