// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Søren Ejlersen mf.: Aarstidernes nye livretter
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Mad og drikke

Søren Ejlersen mf.: Aarstidernes nye livretter

Skrevet af den 24. august 2010 – 08:00Ingen kommentarer

Aarstiderne har begået endnu en kogebog, denne gang med lidt hjælp udefra. De tre kogebogsforfattere Pernille Skjødt, Umahro Cadogan og Carsten Kyster har alle bidraget til de rundt regnet 300 sider med opskrifter, og det har de gjort godt. Resultatet er dokumenteret med lækre, inspirerende billeder på alle sider.

Bogen hører til det moderne køkken, som låner fra alle ender af verden, både nær og fjern. Her bruges næsten alle tænkelige ingredienser på både nye og gamle måder, og det er rart at se opskrifter på så mange forskellige grønsager, som man nok ellers kunne mangle lidt inspiration til at give sig i kast med. Hvis du eksempelvis har overvejet, hvad i alverden du dog skal med en kåhlrabi eller hvorfor grønthandleren altid har en overflod af rosenkål, så findes svaret i denne bog.

Her er noget for alle, både til den travle og til den, der godt vil bruge lidt mere tid i køkkenet, til livsnyderen og til den helsebevidste, til singlen og til børnefamilien. Her er masser af grønsager, salater og brød, her er store aftensmåltider og mindre mellemretter, her er smoothies og morgenmadsopskrifter, og så er her selvfølgelig lidt til den søde tand.

Med andre ord har Aarstiderne formået at stoppe næsten alt ind på omtrent 300 sider med opskrifter, uden at det forekommer mangelfuldt eller forhastet. Det er slet ikke tosset, og resultatet er da bestemt også anbefalelsesværdigt, hvad enten man er kunde hos Aarstiderne eller ej.

Jeg vil vove at påstå, at alle vil kunne finde en ny livret i denne bog, så sæt i gang – og velbekomme!

Søren Ejlersen, Thomas Hess, Sanne Holden Venlov, Pernille Skjødt, Umahro Cadogan og Carsten Kyster, Aarstidernes nye livretter, Politikens Forlag, 336 sider, August 2010.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.