// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Bjarke Schjødt Larsen: Slutty Sarah
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog, Ungdomsroman

Bjarke Schjødt Larsen: Slutty Sarah

Skrevet af den 23. marts 2020 – 05:30Ingen kommentarer

Jeg er simpelthen så begejstret for Alvildas SPOT-serie, at jeg stadig ikke kan få armene ned efter at have samlæst Slutty Sarah med min 13-årige søn. Der er en stor mangel på målrettet litteratur med lavt lixtal til de unge, og som mor til en læseudfordret teenager, er det her simpelthen så fedt. Og ja, så er alle Bjarke Schødt Larsens bøger et kæmpe hit hjemme hos os, fordi de alle, uanset hvilken aldersgruppe de henvender sig til, er spot on!

Sarah er lige blevet dumpet af sin kæreste, Gustav, og ender med til en fest at flirte med Tobias og give ham et blowjob. Egentlig vil hun ikke, for det er stadig Gustav, hun er interesseret i. Tobias er en kæmpe idiot og overhovedet ikke interesseret i Sarah. Han tager et billede af hende, mens hun har hans pik i munden og vil ikke slette det. Dagen efter opdager Sarah, at Tobias har oprettet en privat Facebook-gruppe med navnet Slutty Sarah og postet både blowjob-billedet og en masse andre klamme billeder, han har klippet Sarahs hoved ind i.

Gustav er ked af, at Sarah allerede er kommet sig over ham. Han kan ikke forstå, at Sarah ville give Tobias et blowjob, og foran de andre drenge i gruppen kalder han hende for en luder. Faktisk mener han ikke, at hun er en luder, og han synes faktisk heller ikke, at det er i orden, at de lægger billeder ud af hende. Gustav tør bare ikke sin mening, og da Tobias vil have ham til at filme Gustav have sex med Sarah, må Gustav træffe et valg.

Victor på 13 år synes Slutty Sarah var en virkelig fængende og aktuel bog for unge (dog lidt ældre end ham). Udover at han fik lyst til helt af sig selv at læse flere sider, end han normalt skal, så føltes det enormt givende at kunne læse så mange sider, langt hurtigere end han plejer. Normalt tager det lang tid for ham at kæmpe sig igennem 10 sider i de bøger, han får i skolen, men her fløj de bare afsted.

SPOT-serien er letlæste bøger for unge i aldersgruppen 13-17 år om vedkommende og aktuelle emner. De er fortalt i et enkelt og mundret sprog med et lavt lixtal på 10.

Bjarke Schjødt Larsen, Slutty Sarah, Alvilda, 56 sider, februar 2020

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.