// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Karen Vad Bruun: Kære Freja
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog, Ungdomsroman, Young adult

Karen Vad Bruun: Kære Freja

Skrevet af den 10. januar 2020 – 05:46Ingen kommentarer

Gæsteanmeldelse af Anna Hirsvang Tybring, 12 år.

“Ingen normale mennesker flytter til den by. Det er et sted, man flytter fra!”

Freja går i 7. klasse og er ret så upopulær. Hun sidder tit alene i frikvarterne. Hendes forældre er blevet skilt, så Freja er flyttet med sin mor til den lille lorteby, hvor hendes mor voksede op, og hendes far bor i Aarhus. Freja har det ikke godt i sin nye klasse. Mest fordi Alba F og Esther stjæler alt opmærksomheden fra alle andre. De ser tit efter klassens mest populære drenge, Benjamin og Oscar.

På den nye skole er skolegården er ligesom en tunnel, hun skal igennem hver dag. Alle får velkomstkrammere i tunnelen, men ikke Freja. De første uger skal Frejas klassetrin øve til en musical, som hedder Grease. Freja elsker filmen Grease, hun har lyst til at se den hver dag. Hun kommer med i bandet, men hun skal ikke spille instrumenter, hun skal synge. Hun skal stå oppe foran elever, lærere og forældre og synge alle sangene i musicalen for dem. Det er meget skræmmende. Hun begynder langsomt under øvelserne at få følelser for Benjamin, men mon han ville have hende?

Jeg synes Kære Freja er en sjov, sød og spændende bog, fordi der er spænding omkring det med kærligheden, og nogle gange er der bare nogen, der siger noget, som er ret sjovt. Jeg synes virkelig, det er en god bog, mest fordi jeg elsker kærlighedsbøger, men også fordi vi alle jo kommer til at prøve at blive virkelig forelsket i en, hvor man er i tvivl, om den anden også godt kan lide en.

Du kan læse vores andre anmeldelser af Karen Vad Bruuns bøger her.

Karen Vad Bruun, Kære Freja, Forlaget Corto, 148 sider, januar 2020

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.