// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Lasse Bo Andersen: En nat i monsterhuset og andre gys
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog, Ungdomsroman

Lasse Bo Andersen: En nat i monsterhuset og andre gys

Skrevet af den 20. oktober 2018 – 07:02Ingen kommentarer

Tør dine børn læse uhyggelige historier og andet gys, skal de kaste sig over Lasse Bo Andersens bøger. Han er ekspert på området. Om det er Zombie Splatter-historier eller som her hjemsøgte huse og blodtørstige vampyrer. Uanset hvilke bøger I kaster jer over, er der en god historie og med rigtig gode karakterer.

En nat i monsterhuset og andre gys er delt op i tre selvstændige historier, hvor vi først hører om Mikkel, den nye dreng i klassen, der bliver overtalt af nogle drenge fra klassen til at overnatte i det såkaldte monsterhus ude i skoven. De vil prøve at skræmme ham, men måske er det slet ikke Mikkel, der bliver mest skræmt.

Næste historie handler om Tobias, der skal flytte på landet med sin mor. De skal flytte ind i et dødsbo, og bare tanken om det giver Tobias myrekryb. Inden længe sker der mere mellem himmel og jord i det gamle hus.

I sidste historie flytter en meget bleg mand ind i Olivers nabohus. Det hus som han og hans venner altid har kaldt spøgelseshuset. Kan det være en vampyr? Oliver og hans ven Lucas sætter sig for at undersøge sagen lidt nærmere.

Bogen er opdelt i korte kapitler på max. 5 sider. Det er derfor nemt for knap så læsestærke børn at tage et kapitel ad gangen, og det er netop det, jeg synes er godt ved denne bog. Indholdet kan sagtens læses af børn i 5., 6. og 7. klasse, men med et lixtal på kun 24. Det er ikke altid nemt at finde alderssvarende bøger til de udfordrede læsere, men min 12-årige dreng var ret glad for denne bog.

Lasse Bo Andersen: En nat i monsterhuset og andre gys, tekst og tegning, 146 sider, juni 2018

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.