// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Linda Castillo: På afveje
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi

Linda Castillo: På afveje

Skrevet af den 13. november 2018 – 07:45Ingen kommentarer

“Han ventede, indtil børnene sov. Som en sidste hensynsfuld gerning. Give dem et par fredfyldte timer mere, før han frarøvede dem det, de elskede allerhøjst. Før han knuste deres uskyld for altid. Og før han tog noget fra sig selv, som han aldrig ville få igen.”

Joseph King slår sin kone ihjel og bliver dømt for det. Efter 2 års fængsling stikker han af fra fængslet. Nyheden om at en morder er på fri fod får naturligvis straks politichef Kate Burkholders opmærksomhed. Og da det går op for hende, at det er Joseph King, som hun var stormende forelsket i som 13 årig, er hendes nysgerrighed vakt.

Inden længe bliver hun tilbageholdt af Joseph King sammen med hans børn. Han bedyrer sin uskyld, fastholder at det ikke var ham, der slog hans kone ihjel. Kate Burkholder kommer pludselig i tvivl, har manden ret? Og hvis han har, hvem slog så den unge amishkvinde ihjel?

På afveje er niende bind i serien om politichefen Kate Burkholder, der har rødder i amishsamfundet. Jeg har læst og anmeldt samtlige udgivelser og været ret godt underholdt. Dette niende bind fangede mig dog en anelse mindre, måske fordi vi hører lidt mindre om amishsamfundet end vi plejer. Derudover troede jeg ret hurtigt, at jeg havde gennemskuet plottet, men der tog jeg fejl! Har du læst de andre bøger, skal du ikke gå glip af dette bind (selvom det ikke er det bedste).

Hvis du er til krimi og hvis du ikke allerede har læst Linda Castillos serie om politichefen Kate Burkholder, vil jeg anbefale dig at læse serien fra begyndelsen. Det er en helt i orden krimiserie med det twist, at amishfolket altid er med på den ene eller anden måde.

Linda Castillo, På afveje, Hr. Ferdinand / Politikens Forlag, Oktober 2018, 382 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.