// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Anette Harbech Olesen: Mad, mening & magiske øjeblikke
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Livsstil

Anette Harbech Olesen: Mad, mening & magiske øjeblikke

Skrevet af den 23. november 2018 – 07:17Ingen kommentarer

Hvordan vil du gerne leve? Et spørgsmål man må stille sig selv af og til, og så kigge på sit liv og se om man lever det liv, man gerne vil leve.

Men hvad er egentlig hemmeligheden bag et godt, langt og sundt liv? Det endelige svar findes måske ikke, men der findes mange gode bud på, hvordan vi investerer i det gode liv.

Anette Harbech Olesen har i mange år interesseret sig for, hvordan man skaber en sund sjæl i et sundt legeme. Her er ikke tale om intensiv kalorietælling eller hardcore træning. Nej, tanken er mere den at skabe et fundament for din indre sundhed og balance og i hendes nye bog, finder du en række gode redskaber.

Bogen er opbygget over taburetteknikken, hvor du forestiller dig dit liv, som en trebenet taburet, hvor hvert ben repræsenterer det der skal holde dig i balance. 1. ben er dine tanker og handlinger, 2. ben handler om mad og drikke og 3. ben er aktivitet og søvn.

For at skabe den rette balance skal alle tre ben være lige lange. Bogen er delt ind, så du kan læse om de tre forskellige ben og på den måde, være med til at træffe dine egne valg, der bygger på dit fundament. I bogen er der også en række meget lækre opskrifter, der kommer omkring alle dagens måltider + gode tips til dressinger, desserter og hygge.

Bogen er meget indbydende og inspirerende og jeg kan rigtig godt lide tanken om, at det ikke er en færdig manual, men ens egne valg og tiltag, der hjælper til at skabe rammerne, for det gode liv og de magiske øjeblikke.

Annette Harbech Olesen har arbejdet med mad og sundhed i 17 år og har udgivet mere end 20 bøger om emnet. Hun står desuden bag et af Danmarks mest velbesøgte sundhedssites: madforlivet.com

Annette Harbech Olesen, Mad, mening og magiske øjeblikke, Gyldendal, 2018, 250 sider

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.