// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Chris Carter: Dødens galleri
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi

Chris Carter: Dødens galleri

Skrevet af den 16. september 2018 – 07:35Ingen kommentarer

Hunter og Garcia bliver sat på noget af en opgave i Chris Carters niende bog i serien om de to kriminalassistenter Robert Hunter og Carlos Garcia, der arbejder i LAPD’s specialafdeling for særligt voldelige forbrydelser. En yderst intelligent psykopat er på spil, og FBI blander sig i jagten.

Da liget af en ung smuk model bliver fundet fuldkommen maltrakteret og med latinske ord skåret ind ryggen, bliver Hunter og Garcia sat på opgaven. Det viser sig dog, at det ikke er morderens første offer. FBI er på sagen i en helt anden stat, hvor offeret var niece af FBI’s NCAVC-direktør. Det har ikke været muligt for FBI at finde motivet for, hvorfor hun blev myrdet, så da nye ofre dukker op, beder de Hunter og Garcia om at samarbejde i stedet for helt at overtage sagen.

Det bliver begyndelsen på en jagt på liv eller død med tiden som deres værste fjende. Hvad er morderen ude på? Hvad er det, han prøver at fortælle dem alle sammen?

Dødens Galleri er ikke Chris Carters bedste krimi. Persongalleriet var lidt for overfladisk, og de to kriminalassistenters privatliv fik ikke den tid på papiret, som de plejer at få. Når det er sagt, var der som altid fart over feltet, og Chris Carter afsluttede bogen med at nævne en person fra Hunters fortid. En morder, der dræbte hans elskede Jessica. Som stor fan af Chris Carters bøger er det sjovt, når der bliver henvist til en morder, som gav de fleste søvnløse nætter. Jeg glæder mig til at høre mere om ham i næste bog i serien, hvis jeg tør læse den!

Det er ikke nødvendigt at læse Chris Carter bøgerne i rækkefølge, da hver enkelt kan læses som en selvstændig historie. Jeg vil dog anbefale dig at læse dem alle sammen, hvis du er til krimier med grufulde blodige mord.

Læs også vores anmeldelse af Mordoffer.

Chris Carter: Dødens galleri, Jentas, 415 sider, marts 2018

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.