// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Nanna Storr-Hansen: Mimosa
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Digte

Nanna Storr-Hansen: Mimosa

Skrevet af den 28. juli 2018 – 15:38Ingen kommentarer

Nanna Storr-Hansen debuterede i 2017 med digtsamlingen Spektakel.

Mimosa er hendes anden bog, og den viser en ung kvinde i udvikling mellem at være den lille møgunge, den pubertære og den voksne. Alle følelser er i udbrud, og der veksles mellem hysteri, had, kærlighed og hengivenhed. I en stor pærevælling.

Mimosa er opdelt i tre dele. ØEN SLAYER, BBY og TEEN AGE. ØEN SLAYER handler meget om naturen og er sanselig og smukt skrevet. BBY handler om en stor forelskelse, og det var den del, jeg bedst kunne lide, og som fik de fleste følelser frem. Det var også i det afsnit, at jeg forstod, hvorfor Nanna Storr-Hansen har fået udgivet en bog af så stort et forlag som Gyldendal. Det var i dette afsnit, at hun var noget helt særligt. TEEN AGE var ret rodet. Måske er det, fordi det netop skal skildre en teenager og veksler mellem engelsk og dansk.

Mimosa var svær at læse og det var svært at finde et holdepunkt i Nanna Storr-Hansens ord. Indimellem var der afsnit, som var rigtig gode, og så blev det igen for forvirrende. Jeg er heller ikke så vild med alle de engelske fraser i TEEN AGE, fordi det virkede for påtaget.

Nanna Storr-Hansen: Mimosa, Gyldendal, 96 sider, juni 2018

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.