// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Eva Marie Lund Madsen: Purt
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Digte

Eva Marie Lund Madsen: Purt

Skrevet af den 19. juli 2018 – 21:30Ingen kommentarer

Forlaget skriver om denne digtsamling; Purt falder i tre måneder, hvor hovedpersonen kredser om et (ufødt) barn, sin kæreste, boy, og sidst men ikke mindst en hval. Hvis det ikke får dig til at studse over, hvad i alverden det går ud på, så ved jeg ikke, hvad der vil.

Eva Marie Lund Madsen skriver i korte afsnit om hovedpersonens forhold til kæresten, boy, hvordan hun efterlever hans behov og drømmer om at have en del af ham i sig, smelte sammen med ham. Det er svært at sætte ord på alle de andre ting, der sker i teksten. Når hun pludselig har et kid ved sin side, eller når der er en hval i lejligheden, som bliver oversvømmet af væsker.

Jeg ved ikke, hvor meget betydning, der skal lægges i digtsamlingens titel Purt. Om det er det rene ved kroppens uskyld, inden den bliver besmittet af sex og et andet menneske, et barn. Der er hverdagsagtige ting blandet sammen med surrealistiske ting i et stort rod. Det var en meget forvirrende læseoplevelse, men jeg har på fornemmelsen, at det på sin vis også var formålet.

Purt er Eva Marie Lund Madsens debutudgivelse. Derudover har hun udgivet kortprosa i Slagtryk.

Eva Marie Lund Madsen: Purt, Kronstork, 63 sider, April 2018.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.