// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Karen Nørby Kristiansen: H.C. Andersens eventyr i perler
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Hobby

Karen Nørby Kristiansen: H.C. Andersens eventyr i perler

Skrevet af den 17. februar 2018 – 05:46Ingen kommentarer

Kombination af H.C. Andersens eventyr, genfortalt i sprog, så nutidens børn kan forstå det, og perleplader fungerer rigtig fint i denne store bog. Eventyrerne kommer til live, når der skal produceres hunde med øjne som tekopper, prinsesser og Klods Hans, mens eventyrerne bliver fortalt.

Min datter på 5 og jeg lavede det sammen, og det var hyggeligt at lave prinsessen på ærten, som er min datters yndlingseventyr. Her kan sengen bygges op af forskellige perleplader med flere madrasser af perler og en lille enkelt perle som ært.

Der er også mønstre til større børn, f.eks. perlesilhuetter, der kan hænges op. Det kan godt kræve en lille tur i BR efter perler i de rette farver, men vi gik nu ikke så nøje op i, om vi ramte den korrekte farvekode som beskrevet i bogen.

Det er en fin beskæftigelsesbog, men der kræver en smule tålmodighed, så sæt god hyggetid af til det.

H.C. Andersens eventyr i perler, Karen Nørby Kristiansen, forlaget Dreamlitt, udgivet 1. december 2017, 104 sider