// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Matthew Arlidge: Bro bro brille
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi

Matthew Arlidge: Bro bro brille

Skrevet af den 6. februar 2018 – 07:17Ingen kommentarer

Bro bro brille er Matthew Arlidges anden krimi oversat til dansk, og her er Helen Grace igen tilbage som den hårdkogte kriminalassistent, hun var i Okker Gokker.

Et lemlæstet lig bliver fundet i et forladt hus i et belastet kvarter. Mandens hjerte er fjernet og sendt som pakke til hans kone og børn. Inden længe bliver endnu et lig fundet, og Grace får sin sag for i jagten på det medierne døber en omvendt Jack the Ripper. For hvad laver disse lykkelige familiefædre så langt væk fra hjemmet, og er de så perfekte, som deres familier tror?

Det er ikke nemt for Grace at udfylde sin rolle som kriminalassistent efter, hun skød og dræbte sin søster i Okker Gokker. Hendes nye chef modarbejder hende, og hun får pludselig en journalist på nakken. En journalist, der kender til hendes dybeste hemmeligheder. Hvor langt vil Grace gå for at beskytte én, der ikke aner, at hun findes? Og kan hun undslippe sin fortid?

Der er fuld fart på i Bro bro brille, og som læser holder man vejret det meste af tiden. Du kan sagtens læse den som en selvstændig krimi, men jeg vil anbefale dig at læse Okker Gokker først. Både fordi det er en barsk og velskrevet krimi, men også fordi det giver Bro bro brille og Helen Grace en forhistorie, som bestemt er værd at tage med.

Matthew Arlidge: Bro bro brille, Forlaget Jentas, 365 sider, november 2017

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.