// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Matthew Arlidge: Okker Gokker
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi

Matthew Arlidge: Okker Gokker

Skrevet af den 4. september 2017 – 07:40Én kommentar

Hvor langt vil du gå for at redde dit eget liv? Matthew Arlidge har skrevet en hæsblæsende krimi, hvor en intelligent drabsmand er på spil. Du får et valg. Men det er en valg med konsekvenser, og vil du i sidste ende kunne leve med det?

Et ungt kærestepar bliver bortført og spærret inde uden mad og drikke. Med sig får de en pistol med kun én patron i kammeret. Det er kun den ene af dem, der bliver sluppet fri, og de må selv vælge, hvem det skal være. Kan man dræbe den, man elsker, hvis det er den eneste måde at overleve på? Hvis alternativet er at dø en pinefuld sultedød.

Da en ung pige dukker op fra en skov, bliver kriminalassistent Helen Grace sat på sagen. Pigen er kun akkurat i live, og hendes historie er ikke til at tro på. Snart dukker endnu en overlevende op med samme historie, og en intens jagt går ind for at finde de næste ofre, inden det er for sent. Ofre der på hver sin måde er knyttet til Grace.

Efterhånden som tiden rinder ud, bliver Grace nødt til at kigge dybt ind i sin fortid for at finde det svar, hun leder efter. Tilbage til en sorgfyldt barndom, som hun allerhelst vil lade blive i glemslen.

Okker Gokker er Matthew Arlidges første bog i en serie om Kriminalassistent Helen Grace. Det er den eneste i serien, der indtil videre er oversat til dansk. Jeg håber der bliver oversat flere bøger i serien, for der er ikke noget bedre end at tage hul på en række bøger af en god krimiforfatter.

Matthew Arlidge: Okker Gokker, Forlaget Jentas, 400 sider, august 2017

Én kommentar »

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.