// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Marcia Willett: Syv sommerdage
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Roman

Marcia Willett: Syv sommerdage

Skrevet af den 8. november 2017 – 07:38Ingen kommentarer

Syv sommerdage er en roman til dig, der har læst og elsket romaner af Rosamunde Pilcher og Maeve Binchy. Fælles for de tre forfatterskaber er, at bøgerne er lette at læse og oftest handler om helt almindelige menneskers liv, og deres glæder og nedture og indbyrdes forhold.

Syv sommerdage er en sød og lidt forudsigelig fortælling, der findes sted over den uge, hvor Liv holder ferie med sine tvillinger på 5 år i Sydengland. Hendes mand Matt er ikke med på ferien, da han må passe deres restaurant i deres hjemby. Liv glæder sig til feriedagene i Strandhuset sammen med sin svigerfar, hvis selskab hun sætter stor pris på. Hun savner Matt. Men savner han hende? Han virker så underligt fraværende, når hun ringer til ham.

Børnene leger, andre gæster dukker op, mad indtages og ture bliver gået. Det er ikke så meget det de gør, der er det centrale i bogen. Det er relationerne, der er det interessante. Og det de tænker om hinanden. Uden at det dog kan sammenlignes med den måde vores egen Helle Helle kan skildre samspillet mellem hverdagsmennesker.

Kærlighed opstår, nogle bliver glade, andre skuffede. Planer bliver lagt og livet tager for flere en drejning. Det er en (til tider lige rigelig) sød og sympatisk roman, en af dem man hurtigt læser på en solferie, men siden glemmer lidt igen.

Marcia Willett, Syv sommerdage, Cicero / Rosinante, 286 sider, September 2017, På dansk ved Lotte Follin.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.