// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Sif Orellana: Rollinger og roulader
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Hobby, Livsstil, Mad og drikke

Sif Orellana: Rollinger og roulader

Skrevet af den 12. november 2009 – 21:26Én kommentar

Endelig endelig endelig – i dag udkommer Sif Orellanas bog: Rollinger og roulader. Det er en bog med opskrifter, tips og idéer til familier med børn.
Bogen har været værd at vente på og den lever i den grad op til forventningerne. For forventningerne har været store. Rollinger og roulader er en selvstændig efterfølger til Krudtugler og kanelsnegle, der udkom i 2004 og er solgt i 55.000 eksemplarer.
Sif har arbejdet længe på bogen der bugner af søde anekdoter, lækre opskrifter, kreative idéer og små søde historier til oplæsning.

Bogen er skrevet med udgangspunkt i Sif Orellanas eget liv – en travl mor til 3 drenge, ønsket om at nå det hele, gøre det godt og få hverdagens kabale til at gå op. Vi ønsker det ”gode liv”, et liv fyldt med oplevelser, udvikling og indtryk. Vi vil realisere vores idéer og projekter og skabe en god base for vores børn, familie og venner. Det er store tanker der rammer godt ind i målgruppen for bogen, nemlig travle mødre der er klar til en guidet tur rundt i Sifs kreative og gastronomiske univers.

Her er gode idéer til de forskellige årstider, til hverdag og fest og til projekter med eller uden børn i køkkenet. Og selvom der vil være opskrifter, hvor de mindste ikke kan give en hjælpende hånd, er de garanteret klar på at prøvesmage, pynte, pakke ind og dele ud.

Godt gået Sif – det har været en hård fødsel, men tillykke med det nyeste skud på stammen. En anbefalelsesværdig bog til julegaver til søstre, svigerinder, veninder, mødre og svigermødre.

Sif Orellana er cand.mag i litteraturhistorie og massekommunikation, med tillægsuddannelse fra Danmarks journalisthøjskole. Hun er fortiden selvstændig med gang i mange spændende projekter.
Billederne i bogen er skønne og helt rigtige i stilen, indfanget af Søren Gammelmark.

Pernille Sif Orellana, Rollinger og roulader, Gyldendal, 2009, 265 sider

Én kommentar »

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.