// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Ken Jacobsen: Klart syn
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Krimi

Ken Jacobsen: Klart syn

Skrevet af den 16. december 2009 – 23:05Ingen kommentarer

Klart syn er absolut en af årets bedste danske krimiudgivelser.

Jeg indrømmer gerne, at jeg oprindeligt var noget skeptisk overfor bogen. Min skepsis skyldes, at en af hovedpersonerne i bogen er en clairvoyant mand, som bliver involveret i opklaringsarbejdet, da en ung kendt skuespillerinde forsvinder. Men min skepsis blev hurtigt gjort til skamme, for selv Lasse Levin er noget i tvivl om sine såkaldte evner.

Sammen med den clairvoyante Lasse Levin og kriminalassistent Iben Bagge kommer vi på en rejse rundt i Danmark. Det viser sig nemlig, at den unge skuespillerinde ikke er en eneste unge kvinde, der er forsvundet. Snart tegner der sig et mønster af en særdeles usympatisk og skræmmende gerningsmand.

Tempoet i Klart Syn er passende, bogen er velskrevet og gennemarbejdet og den indeholder en ganske passende balance mellem de spændende krimielementer og introduktionen til karakterne og deres liv. Klart syn kan bestemt anbefales, så hvis du mangler en julegave til en krimielsker er den et rigtigt godt bud.

Jeg tager i hvert fald gerne igen på opklaringsarbejde med den clairvoyante Lasse Levin og kriminalassistenten Iben Bagge. Heldigvis er Klart Syn den første bog i en række krimier med netop de to som omdrejningspunkt.

Ken Jacobsen, er født i 1960, han debuterede som forfatter i 1995 med romanen Flugten fra kaos. Han arbejder som lærer, portrætmaler og foredragsholder.

Ken Jacobsen, Klart syn, Lindhardt og Ringhof, 329 sider, oktober 2009.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.