// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Charlotte Thorhauge og Betina Hundebøll: Konrad og Katinka – dengang Konrad og Katinka troede, at nej betød ja
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Videnskab

Forside » Børnebog

Charlotte Thorhauge og Betina Hundebøll: Konrad og Katinka – dengang Konrad og Katinka troede, at nej betød ja

Skrevet af den 22. november 2016 – 07:07Ingen kommentarer

”Konrad og Katinka” er en børnebog i tre bind med tvillingerne Konrad og Katinka.

I den ene bog lærer deres mor at sige pyt, i en anden lærer deres far at skynde sig langsomt og i denne, der bliver anmeldt her, tror Konrad og Katinka, at NEJ betyder JA. Sidst i bøgerne er der tegninger, som børnene kan farve og male.

Bøgerne er i A4-størrelser og fint illustreret med glade farver i collage-stil. Det bliver man i godt humør af.

Hjemme i vores hus elsker datteren på 4 år bøgerne. Far og mor er lidt mindre begejstrede. For bøgerne er bygget op i to halvdele – første halvdel, hvor vi læser om forskellige situationer inkl. navne, man krøller tungen på. I anden halvdel sker de samme situationer igen, bare med et andet udgangspunkt. F.eks. tror Konrad og Katinka først, at NEJ betyder JA, og så er der små historier om det. I anden halvdel har Konrad og Katinka lært, at NEJ ikke betyder JA, og der kommer de samme historier igen. Det kan godt være lidt ensidigt at fortælle den samme historie to gange, men det virker til, at børn elsker det.

Konrad og Katinka, Charlotte Thorhauge og Betina Hundebøll, muusmann forlag, 30 sider, udgivet august 2016

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.