// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Jan-Philipp Sendker: Hjertets stemme
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Videnskab

Forside » Roman

Jan-Philipp Sendker: Hjertets stemme

Skrevet af den 15. oktober 2016 – 07:11Ingen kommentarer

Østens ro og sjælelige fremgang møder New Yorks pulserende liv og fremadstormende tilværelse. Modsætninger mødes i en interessant bog, der dog nogle gange fejler i sin evne til at fastholde læserens koncentration. Alt i alt dog en romantisk bog, der sætter sig spor og giver stof til eftertanke.

Julie er advokat i New York, netop forladt af sin forlovede og bundulykkelig. Arbejdspresset er enormt, og pludselig oplever hun overanstrengelserne på jobbet og i privatlivet manifestere sig som en anden kvindes stemme i hovedet. En fortvivlet kvinde, der blander sig.

Den del af historien virker for søgt, og jeg var ved at opgive bogen dér. Men da historien udfolder sig og sender Julie til Burma, hvor hun besøger sin halvbror og bliver præsenteret for forskellige menneskers uforudsete livshistorier og skæbner, blev jeg fanget.

Den røde tråd er til tider noget spinkel, men fortællingerne fra Burma fungerer og er fængende. Måske fordi jeg synes, Østens tilgang til livet er interessant. Det er bestemt ikke uden grund, at forfatteren, Jan-Philipp Sendker, er internationalt anerkendt for sin storytelling.

Læs også vores anmeldelse af den første bog om Julie “At høre hjertet slå”.

Jan-Philipp Sendker, Hjertets stemme, Gads forlag, udgivet 9. august, 354 sider, Oversat af: Lærke Pade

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.