// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Andreas Nederland & Frederik Hansen: Game On 1+2 (Hævnen er sjød) + (Nabohjælp)
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Videnskab

Forside » Børnebog

Andreas Nederland & Frederik Hansen: Game On 1+2 (Hævnen er sjød) + (Nabohjælp)

Skrevet af den 10. august 2016 – 07:13Ingen kommentarer

“Lucas trykkede sin machete frem og hakkede sig igennem de tunge planter, der voksede i bunden af den tætte jungle.

….De troede, de havde ham nu, men de var ikke klar over, at han havde en Smartbombe under vesten. Han rullede gennem sin våbensamling til bomben dukkede op, trykkede på venstre museknap og udløste den. Booom.”

Lucas er 11 år og begejstret for at spille computer. Vi møder ham i den nye serie Game on.

Bøgerne er bygget op efter det samme skema, som de fleste andre nyere gamer/computerbøger: Hovedpersonen (en dreng) spiller for meget computer og hans forældre har læst, at for meget computerspil stresser børn, skaber voldelige unge og at den spillende generelt tager skade af alt det spilleri. Derfor begrænser forældrene tiden der må spilles i, eller det der er endnu værre: udsteder spilleforbud!

Her i serien Game On får Lucas spilleforbud, og det er ikke så godt, når han har planlagt at redde verden! Mon Lucas accepterer ikke at spille? Hæ, gæt selv! Ville du? Næh vel?

Karaktererne fra de computerspil Lucas spiller, kommer ud i virkeligheden, det er ret cool. Hans computer er nemlig en portal viser det sig.

Bøgerne er bygget op med mange korte kapitler (det skaber tempo og er godt) og hver gang, der er et nyt kapitel er siden i bogen sort og navnet på kapitlet er skrevet med en slags computertekst.

Bøgerne er vildt gode og fortjener ros. Jeg er selv vild med at spille computer (og på alder med Lucas, 11 år) og jeg tror at andre drenge, der spiller (meget) computer også vil kunne lide Game On. Måske kommer der flere bøger i serien? Det vil være mega fedt!

Andreas Nederland & Frederik Hansen: Game On 1+2 (Hævnen er sjød) + (Nabohjælp), Carlsen, 156 + 172 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.