// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Louise Bruun: Fri af stress med yoga
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Livsstil

Louise Bruun: Fri af stress med yoga

Skrevet af den 12. juni 2016 – 07:25Ingen kommentarer

Det er når du har mindst tid til en pause – at du har brug for den.

Mange kvinder oplever daglige smerter eller hormonel ubalance. Energien er væk og depoterne fyldes op med kaffe og sukker. Kroppens alarmsignaler overhøres og stressen tager over.

Louise Bruun er uddannet personlig træner, yogainstruktør m.m. og kender vigtigheden af at lytte til kroppen. Hun har hjulpet mange mennesker til at opnå mere harmoni, styrke kropsbevidstheden og dermed forebygge stress.

I sin syvende og seneste bog: Fri af stress med yoga handler det om at finde mere ro og balance. Louise deler ud af sin erfaring og bruger sin personlige tilgang til yoga og inspirerer til at stoppe op og gøre noget godt for dig selv.

Bogen er inddelt i 8 programmer med en indledning til de grundlæggende øvelser. Herefter kan du blive klogere på stress, søvn, fordøjelse, hormoner og humør, koncentration og fokus og til slut handler det om holdning og den stærke ryg.

Du kan bruge bogen ved at vælge, hvilket af programmerne du vil fokusere på eller sammensætte dit eget program, med de øvelser der passer dig bedst. Man behøver ikke andet udstyr end en måtte og eventuelt et tæppe.

Bogens programmer indledes med et tekststykke, der giver et godt indblik i emnet fx søvn. Hvad sker der med kroppen, hvilke faresignaler skal man være opmærksom på og hvordan håndterer man det? Der følges op med en række grundigt beskrevne yogaøvelser, en række billeder og så er det bare med at komme i gang.

Fri af stress med yoga er en god og inspirerende bog, der gør det overskueligt at komme i gang. I bogen er der mere end 70 yogaøvelser. Du kan starte stille op med åndedrætsøvelser og på den måde ændre fokus, samle energi og møde hverdagen med lidt mere overskud.

Louise Bruun, Fri af stress med yoga, Gyldendal, 190 sider, 2016

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.