// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Tyra Teodora Tronstad & Bjørn Sortland:Det bliver pinligt uanset hvad
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Ungdomsroman

Tyra Teodora Tronstad & Bjørn Sortland:Det bliver pinligt uanset hvad

Skrevet af den 16. maj 2016 – 07:56Ingen kommentarer

Elias er 16 år, opvokset i provinsen i Norge og nu flyttet til Oslo, hvor han går på en kunsthøjskole. Han har set en meget sød pige i bussen, har afluret hendes mailadresse og tager omsider en dag mod til at skrive til hende. Det bliver startskuddet til en læseværdig korrespondance mellem de to unge mennesker.

Bogen er let at læse og hurtigt læst og faktisk rigtig fin uden at blive for sød. Og nøj hvor jeg heppede på Elias og Susanne! Som læser håber man, de ender med at mødes og forelsker sig og at bogen er et giga langt tilløb til noget endnu større.

Og hvor fik jeg lyst til at få en ukendt penneven at sende ufiltrerede hultur til bulter tanker til. En imødekommende og åben modtager, der med åbent sind ville sende en lind strøm af stort og småt retur til mig.

Bogen er lige så fin som forsiden. Lidt gul og lidt grøn. Jeg tænker sol og græs. Og lys og håb. Om de unge mennesker nogen sinde mødes må du selv finde ud af. Læs bogen.

Tyra Teodora Tronstad & Bjørn Sortland:Det bliver pinligt uanset hvad, Turbine forlaget, Marts 2016, 118 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.