// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Camilla Wandahl: Havets tåre
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Fantasy, Ungdomsroman

Camilla Wandahl: Havets tåre

Skrevet af den 25. november 2015 – 07:57Ingen kommentarer

Lejla skulle egentlig starte i gymnasiet og have et helt normalt teenageliv, men da hun næsten drukner ændres hendes liv fuldstændig. Efter den traumatiske oplevelse kalder havet på hende, og det er svært at stå imod.

På et krydstogt med familien møder hun den mystiske Seth og hans ekskæreste Ania. Lejla og Seth forelsker sig hovedkulds i hinanden, men Seth er ikke, hvad hun tror. Han og Ania er havfolk, og det var Seth, der reddede hende fra at drukne. Han gav hende den sagnomspundne perle, havets tåre, der kan forvandle mennesker til havfolk i kort tid, og som bestemmer, hvem der skal lede havfolket.

Den onde kejser Lorex er også på jagt efter havets tåre og Lejla hvirvles ind i et dramatisk eventyr, hvor hun må gøre op med sig selv, hvad hun vil med sit liv. Og det store spørgsmål er om Seth og Lejla kan få hinanden OG redde havfolket fra den onde kejser.

Havets tåre er den samlede udgave af Camilla Wandahls havfrue-trilogi fra Zoom ind-serien. Det er blevet til en rigtig lækker bog, og det giver god mening at læse de tre bøger ud i et.

Det er en paranormal romance med fuld skrald på kærligheden og de store følelser. Derudover er der masser af magi og spænding, og det lette sprog flyder godt og drager læseren ind.

Camilla Wandahl skriver overbevisende om identitet, ensomhed og den altoverskyggende forelskelse. Men det er ikke en bog til dem, der ikke kan lide romancer. Tværtimod er det en rigtig god bog til teenagepigerne, der ikke kan få kærlighed og romantik nok.

Camilla Wandahl, Havets tåre, Høst og søn, november 2015, 288 sider.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.