// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Sara Ejersbo Frederiksen: Kampen om kongevåbnet
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Børnebog, Fantasy

Sara Ejersbo Frederiksen: Kampen om kongevåbnet

Skrevet af den 4. september 2015 – 07:39Ingen kommentarer

Kampen om kongevåbnet er bog to i fantasyserien “Den Hvide Væbner” af Sara Ejersbo Frederiksen. Første bog Den Hvide Væbner udkom i 2013 og er et godt sted at starte, hvis man gerne vil læse “Kampen om kongevåbnet.” Man kan dog godt læse bog to uden at have læse bog et, men det er der slet ikke nogen grund til, når bøgerne er så velskrevne. Du kan også læse vores anmeldelse af den første af bøgerne i serien her.

I Kampen om kongevåbenet møder vi igen Nara, der gerne vil være ridder. Heldigvis for hende kan det godt lade sig gøre, selvom hun er en pige. I første bind af serien bliver Nara væbner for ridder Avanlanche, og i bind to følger vi hendes videre vej som væbner.

Til sin store fortrydelse opdager Nara, at man ikke kan blive ridder uden at deltage i et års væbnertræning hos dronningen. Og som om det ikke er nok så er hendes makker den forkælede tronarving Ismir. Prinsen har imidlertid store planer med Nara. Han vil nemlig have hjælp til at finde sit kongevåben. Nara får brug for alt sit mod og sin list, hvis hun skal klare sig helskindet igennem den farefuld færd, og samtidig sørge for at holde prinsen i live.

“Den Hvide Væbner” er en serie med en stærk hovedperson, og handler fremfor alt om at følge sin drøm. Om at turde være den man ved, man er inderst inde. Sproget flyder rigtigt godt, historien har et godt tempo, og det er i det hele taget svært ikke at blive fanget af plottet. Serien er god til selvlæsere af begge køn såfremt de kan lide riddere, magi, troldmænd og trolde. Bogen er ikke illustreret.

Sidste bind og afslutningen på serien forventes at udkomme efteråret 2015.

Sara Ejersbo Frederiksen, Kampen om kongevåbnet, Turbine Forlaget, Februar 2015, 184 sider

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.