// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Josefine Ottesen: Grønnesø 3 Soltårerne
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog

Josefine Ottesen: Grønnesø 3 Soltårerne

Skrevet af den 29. juli 2015 – 07:01Ingen kommentarer

Soltårerne er den tredje bog i serien Grønnesø, men desværre også den sidste. Jeg har også læst de første 2 bøger i serien, som jeg var meget glad for. Det ville være fantastisk hvis forfatteren skriver endnu en bog!

Tone er blevet syg. Pil tager afsted med sælgeren som for nylig er kommet til Grønnesø. Han lover at hjælpe hende med at finde soltårerne som kan redde Tone.

Tidligere har der været forskellige arter, som for eksempel pruttende trunter, træspringere som ikke kan holde på hemmeligheder og stjernesamlere som er de fine. Men her i bog 3 har Grønnesø fået nye arter, hvilket gør bogen mere spændende.

Der er tegninger i bogen, og de er fedt tegnet. Bogen er sjov og detaljeret beskrevet, som gør at man nemt kan se personerne for sig, mens man læser. Bogen er så god at jeg læste den i to store mundfulde i min sommerferie.

Hvis du vil læse anmeldelse af de to første bøger i serien så klik her for bog 1 og her for bog 2.

Er du ikke så god til at læse endnu men alligevel blevet nysgerrig på Pil og Tone i bøgerne, så er det heldigt der følger en Mp3-lydbog med til alle tre bøger. Og det er selve Josefine Ottesen som har indtalt historierne.

Josefine Ottesen: Grønnesø 3 Soltårerne, 156 Sider, Maj 2015, 4. Udgave

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.