// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Josefine Ottesen: Grønnesø 2 – Visdommens vogter
Biografi

Roman

Krimi

Mad og drikke

Børnebog

Forside » Børnebog

Josefine Ottesen: Grønnesø 2 – Visdommens vogter

Skrevet af den 19. april 2015 – 07:47Ingen kommentarer

Forrædderi, spænding, fare og sammenhold. Det er nogle af ingredienserne i denne gode bog.

Visdommens vogter er andet bind i serien Grønnesø. I første bind læste vi om den lille trunte Pil, der drog ud på en rejse for finde Fredsstenen, som var blevet stjålet. Hvis der fortsat skulle være fred var det nødvendigt, at Fredsstenen blev fundet. Ellers kunne der opstå ballade mellem trunter, gnomer,stjernesamlere og træspringere, der bor ved Grønnesø.

Her i andet bind følger vi fortsat trunten Pil. Denne gang er “Visdommens Vogter” død og der skal udnævnes en ny vogter. Men det går alt andet end godt, de kan slet ikke blive enige om en ny vogter til samfundet ved Grønnesø. Men før en ny vogter kan findes, skal “Visdommens Sværd” erobres.

Sværdet befinder sig i en isgrotte meget langt væk. Men det skræmmer ikke Pil. Så hun drager ud på eventyr sammen med Olli, Ulmus, Titti og Bukar. De finder selvfølgelig sværdet, men på tilbagevejen møder de Tågeheksen, som gerne vil have fingre i sværdet. Hun vil nemlig lave søen om til en mose!

Bogen starter hurtigt, man kommer nemt ind i den kendte verden og alligevel møder man også nye personer. Der er perioder i bogen, hvor Pil og vennerne går meget, og hvor der ikke sker så meget, men der er heldigvis også spænding og action og gåder.

Jeg kan godt lide bogen og jeg vil gerne læse den sidste bog i serien, som hedder Soltårerne.

Josefine Ottesen: Grønnesø 2 – Visdommens vogter, forlaget Alvilda, 177 sider,

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.