// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Eva Sardner Gravesen: Haveelskernes haver
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Havebog

Eva Sardner Gravesen: Haveelskernes haver

Skrevet af den 22. juli 2015 – 07:48Ingen kommentarer

haveelskernes haverSommeren er den skønneste årstid for haveelskere.

Efter vinterens haveplanlægning, forårets forspiring og klargøring er det nu det hele bare er skønt. Havens farver og dufte er på sit højeste.

Og når man som jeg, har alle de gode intentioner om at gå i haven – planlægge og forspire – men aldrig rigtig når at få det gjort, så er det dejligt bare at dykke ned i smukke bøger om: haver.

Årets smukkeste udgivelse er klart Haveelskernes Haver fra Nyt Nordisk Forlag. En stor tung sag af Eva Sardner Gravesen, der er grafiker, blogger og haveelsker. Hun har fundet en række smukke haver, der alle har det til fælles at de er unikke og meget sjælfulde. De skønne haver er ejet og plejet af ægte haveelskere. Ved hver have præsenteres ejermanden og historien bag haven og du finder alt fra den kæmpestore have, villahave, skovhave, cottagehave, klassisk parcelhushave og mange flere haver.

Bogen kan fungere som direkte inspiration eller bare til at drømme sig væk i, en varm sommerdag i hængekøjen eller en kold vinterdag på sofaen.

Billederne er smukke og skaber en fin stemning gennem hele bogen.

Bagerst finder man en oversigt over besøgshaver, der kan tjene til inspiration hjemme i din egen baghave. Kun fantasien sætter grænser og de dejlige uderum er værd at nyde i den skønneste af alle årstider – sommeren.

Eva Sardner Gravesen, Haveelskernes haver, Nyt nordisk forlag Arnold Busk, 230 sider, 2015

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.