// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Carole Saturno: Med familien i Paris
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Rejsebog

Carole Saturno: Med familien i Paris

Skrevet af den 1. juni 2015 – 07:56Ingen kommentarer

Storbyferie med børn kan være meget anderledes end en storbyferie kun for voksne, og det har Politikens Forlag forsøgt at håndtere ved at lave en rejsebogsserie med børnevenlige tip til fire populære storbyer. Opbygningen fra rejsebøgerne ”Kort og godt” følger med i denne bog, Med familien i Paris, hvor der dog er et mere barnligt grafisk udtryk og et opgavehæfte bagerst i bogen.

Jeg savner en aldersopdeling, da underholdning for 6- eller 10-årige ikke vil være alderssvarende for min datter på 3. Når jeg læser bogen, kan jeg ikke lade være med at undre mig over, at flere af aktiviteterne lægger op til babysitting. Det er i hvert fald ikke mit formål med at tage til Paris med børn, og hvor mange danske børn taler fransk eller måske engelsk og ville få noget ud af at sidde på en fransk workshop i et par timer?

Jeg er ikke begejstret for bogen, hvor kortene over byen fylder mere end indholdet, og jeg vil hellere ty til personlige rejsebeskrivelser på nettet for at finde information om storbyens seværdigheder og aktiviteter i børnehøjde. Men handy og overskuelig er den med opdelte kapitler i bydele og emneinddeling.

Carole Saturno, Med familien i Paris, Politikens Forlag, april 2015, 48 sider

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.