// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Antologi med Jens Blendstrup, Peter Adolphsen, Ursula Andkjær Olsen, Birgitte Krogsbøll mfl.: OEHL #1 – Den poet har pels
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Antologi

Antologi med Jens Blendstrup, Peter Adolphsen, Ursula Andkjær Olsen, Birgitte Krogsbøll mfl.: OEHL #1 – Den poet har pels

Skrevet af den 23. juli 2014 – 12:09Ingen kommentarer

Antologien er intet mindre end en forfriskende, legende og dynamisk samling tekster. Nogle tekster er – ja, skal vi kalde dem kreative, andre tekster er virkelig gode, og viser et kunstnerisk udtryk, som er komplekst og gennemført. Det er en bog, som leger med ord, sprog, form, virkelighed og fiktion på en fantasifuld måde.

Det lidt mærkelige navn OEHL #1 – Den poet har pels refererer til bogens baggrund i projektet – M/S Oehlenschläger. Det er et flersidet litteraturprojekt med litterære events og litteraturnyheder. Iværksætterne bag projektet er Lars Emil Foder, som er musiker og digter, samt Christel Sunesen, der er ejer af forlaget Ekbátana, der udgiver bogen. Bogen er en netbog, det skal endelig ikke afskrække nogen. For mit vedkommende finder jeg det dejligt aflastende for mine stakkels proppede og støvede boghylder, det er meget lettere at lave noter og bogmærker, som ikke falder ud og bliver væk, og det er mere økonomisk og bæredygtigt, så thumbs up for e-bogen.

Bogen indeholder tekster af 19 danske forfattere. Nye navne så vel som gamle navne og både yngre og ældre forfattere – som er godt blandet sammen og sat op på en enkel og overskuelig måde. Antologien indeholder alt fra noveller, haiku-digte, en liste, prosa-stykker, flere former for digte og sågar Trivial Pursuit-spørgsmål, kort om forfatterene og til slut 19 anagramdigte. Bogen er både morsom, alvorlig og interessant og helt sikkert en anbefaling værdig.

Antologi med Jens Blendstrup, Peter Adolphsen, Ursula Andkjær Olsen, Birgitte Krogsbøll mfl.: OEHL #1 – Den poet har pels, Maj 2014. E-bog. 136 sider. Forlaget Ekbátana.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.