// // // Bogblogger.dk – Boganmeldelser på nettet » Gitte Heidi Rasmussen m.fl.: Bikiniklar med 5:2. Tab dig 5 kilo på 4 uger
Digte

Spænding

Noveller

Roman

Krimi

Forside » Mad og drikke

Gitte Heidi Rasmussen m.fl.: Bikiniklar med 5:2. Tab dig 5 kilo på 4 uger

Skrevet af den 13. maj 2014 – 07:21Ingen kommentarer

Hvis det bliver en solskinsfyldt sommer, så ville det være super rart med en mindre blød bikinikrop. Og det ville da være fedt, hvis det kunne lade sig gøre på 4 uger. Med denne bog i hånden er du i hvert fald på vej, men du skal have, om ikke baller af stål så en viljestyrke af stål, for der gives ingen peptalk og opmuntring. Det er lige på og hårdt!

Det er en rigtig fortsættelse eller opfølger, for forfatterne går udfra, at læseren allerede kender kuren og er klar til kamp mod kiloene. Jeg tror faktisk, det er det korteste forord, introduktion og/eller indledning, jeg nogensinde har set. Det er i forvejen nærmest en pocket size bog, og der er knap to små siders introduktion. Men efterhånden kender alle vel også kuren, der nok især er blevet så populær for den simple ombygning, 5:2. Men der er intet lækkert ved bogen, ingen lækre billeder og som sagt heller ingen peptalk, så man skal selv holde gejsten. Til gengæld indeholder bogen en køreklar kostplan, enkle og nemme opskrifter og en overskuelig kalorietabel. Og i sådan en sammenhæng skal man ikke undervurdere ord som enkel, overskuelig og nem.

Bogens opskrifter er inddelt i morgenmad, frokost og aftensmad, som alle er lavet efter, hvor mange kalorier måltidet indeholder og altså lavet til en person. Pricippet er fint tænkt, men der er nogle af opskrifterne, der bliver temmelig fjollede. Hvornår har man sidst lavet en kødret med 70 gram kød?

Men til inspiration, hvis man er single og for at præcisere, hvor meget eller nærmere, hvor lidt man skal spise, så er opskrifterne fine, nogle endda smagfulde og lækre. Men der er ikke meget kød på benet, der er faktisk bare en masse mere eller mindre brugbare opskrifter, som helt sikkert virker for dig, der allerede er i gang, men hvis du har mere end de 5 kilo for meget, skal du enten bruge pengene på en anden bog eller en større bikini.

Gitte Heidi Rasmussen m.fl., Bikiniklar med 5:2, Tab dig 5 på 4 uger, 160 sider, Gyldendal, April 2014.

Skriv en kommentar!

Du skal være logget på for at skrive en kommentar.